Thais Restaurant Bangkok Cuisine – Achtergrond


Keuken

De Thaise keuken staat bekend om vers bereid eten, diversiteit en smaken die prachtig in balans zijn. Een gerecht is niet alleen zoet, zuur, zout of pittig, maar is een verfijnde mix van al deze smaken. Deze geraffineerde mix bepaalt de uiteindelijke smaak van een gerecht.

Thailand staat van oudsher ook bekend als het ‘Land of Smiles.’ Bangkok Cuisine kun je het ‘Restaurant of Smiles’ noemen. Het begint bij de vriendelijke glimlach als u binnenkomt en het eindigt met een vriendelijke glimlach als u tevreden het restaurant verlaat.


Team

De Thaise kok Jeep heeft ruim 10 jaar ervaring opgedaan. Als volleerd Thaise chef was het nu het moment om op eigen benen te staan en werd er gekozen voor deze prachtige locatie in Zeist. Het begin van een nieuw tijdperk voor Jeep, maar ook voor Zeist, want sindsdien kan men in Zeist ook genieten van een goede Thaise maaltijd.

Uiteraard doet ze dat niet alleen. Ze heeft een hecht team samengesteld om ervoor te zorgen dat u naast goed eten ook een goede service krijgt.

We heten u dan ook met zijn allen van harte welkom in ons restaurant!

Het Bangkok Cuisine Team